Koillis-Helsingin Vihreät piti sääntömääräisen syyskokouksensa torstaina 23.11. ravintola Dogtorissa Tapanilan aseman kupeessa. Vaalivuoden 2018 hallitukseen valittiin
  • Suvi-Maria Roine, Puheenjohtaja (Tapulikaupunki)
  • Alviina Alametsä (Puistola)
  • Seppo Siika-aho (Tapanila)

Seppo on Kasvatus- ja koulutuslautakunnan varajäsen, Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielisen jaoston varajäsen. Tapanilan kylätila ry:n pj, PuMa-Volleyn ry:n vpj, Tapanilan ala-asteen Vanhempainyhdistyksen hallituksen jäsen.

• Reko Lehtilä, Sihteeri (Tapaninvainio)
  • Jari J. Marjanen, Taloudenhoitaja (Oulunkylä)
  • Susanna Åke, Tiedotusvastaava (Malmi)
  • Teemu Pasila, Tiedotusvastaava (Pukinmäki)
  • Hannu Tuominen, Varapuheenjohtaja (Suutarila)

Hannu on Sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsen. HUS:n valtuuston jäsen. HUS:n tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja. Vihreän puoluevaltuuskunnan jäsen ja koulutuspoliittisen työryhmän jäsen. Helsingin vihreiden hallituksen jäsen. Afasia-säätiön hallituksen jäsen. Helsingin seudun ikivihreiden vara pj ja Siltamäki-Suutarila-seuran hallituksen jäsen.